Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

æterisk olie

Oplev naturens essens med vores omhyggeligt udvalgte sortiment af æteriske olier. Hver enkelt dråbe er en symfoni af aromaer, designet til at vække dine sanser og fremme en følelse af indre fred og harmoni. Vores æteriske olier er håndplukket fra de fineste naturlige kilder og er den perfekte følgesvend til din daglige velværerutine.

 

10
79,00 DKK
æterisk olie
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
10 produkter
Nulstil filter

Ren nydelse og velvære

Vores æteriske olier er 100% rene, uden tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller syntetiske dufte. De tilbyder en ren og uforfalsket oplevelse, som naturen har tiltænkt det. De kan bruges til aromaterapi, massage, hudpleje eller blot for at tilføje en duftende dimension til dit hjem.

 

Et univers af dufte

Vi fører et bredt udvalg af æteriske olier, hver med sin unikke profil og fordele fra den afslappende lavendel til den energigivende pebermynte Vi har mere end 40 forskellige dufte, så der er nok at vælge imellem. Find lige netop den duft, der taler til din krop eller sjæl i dag.

 

Aromaterapi er mere end bare en god duft

Æteriske olier er mere end blot behagelige dufte. Brug olierne i din hverdag, og du vil kunne opleve mere velvære og en bedre nattesøvn. Det siges, at nogle æteriske olier kan forbedre din søvnkvalitet, lindre stress og revitalisere din hud. Uanset dit behov, har vi en olie, der kan hjælpe dig på din vej til bedre velvære.

Tag det første skridt mod en mere afbalanceret tilværelse med naturens rene dufte. Udforsk vores samling af æteriske olier i dag, og mærk forskellen i dit velbefindende.