Brug rabatkoden GAVE og få et gratis krystalhjerte sammen med din ordre!
Brug rabatkoden GAVE og få et gratis krystalhjerte sammen med din ordre!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Obsidian

Farve: Mørkebrun, Sort

Udseende: Vulkansk glas. Oftest tromlepoleret

Sjældenhed: Almindelig

Oprindelse: Over det meste af verden, dog kun i områder, hvor der har været vulkansk aktivitet

Hårdhed: 5,0 - 6,0 på Mohs skalaen

Stjernetegn: Skytten

Egenskaber: Åbner sindet og udvider din spirituelle horisont. Giver visdom og dømmekraft. Beskytter mod fysiske og psykiske overgeb

4
25,00 DKK
Obsidian
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
4 produkter
Nulstil filter

Hvad er obsidian?

Obsidian er vulkansk glas, der dannes naturligt. Det stammer fra den hurtige afkøling af felsisk lava. Obsidian er naturligt sort i farven og har en glasagtig tekstur og en glasagtig glans. Der findes flere forskellige nuancer af obsidian, bl.a. regnbue, snefnug, guld og mahogni. Obsidian er hård og blev i gamle dage brugt til fremstilling af værktøj.

Obsidians betydning er sikkerhed og jordforbindelse.

 

Den beskyttende obsidiansten

Født af den rå energi fra en vulkan. Historisk set blev Obsidian brugt til at fremstille pilespidser og skarpt værktøj. Obsidians skarpe kanter symboliserer, at den kan gennemtrænge mørket og finde lyset. Obsidian er således et sværd mod negativ energi og et kraftfuldt anker, der holder dig groundet.

Selv om nogle måske foretrækker mere lyse krystaller, så er obsidian en meget smuk sten. Kig lidt nærmere på stenen, og du kan se de mælkeagtige pletter i den beroligende Snowflake-obsidian eller det smukke glimmer i Gold-obsidian. 

Obsidian er dannet ved hurtig afkøling af vulkansk lava på en jordisk og videnskabelig måde, der får den til at hærde som glas. Den har eksisteret siden tidernes morgen og er blevet brugt i handel af mayaerne siden 100 f.Kr.

Obsidian kan findes over hele verden, fra de azurblå strande og fiskerhytter i Grækenland til is og ild på Island og de mytiske jungler og forsvundne byer i Mexico. Det er en sten, der kommer opslugt af en masse historie. Obsidian blev elsket af mayaerne og aztekerne og blev brugt på mange forskellige måder - fra smykker til boligindretning og endda våben. Den blev brugt til at lave pilespidser og skærende værktøjer, og i sin storhedstid var den mere værdifuld end guld. Obsidianens tiltrækningskraft gik dog ud over dens grundlæggende anvendelighed. Den var også eftertragtet af shamaner, healere og spiritister fra stenalderen. 

De forskellige typer af obsidian

Der findes mange forskellige typer af obsidiansten, og alle kommer klædt i deres egne farver. Her er de forskellige sorter af Obsidian, så du kan vælge den sten, du bedst kan lide.

Sort Obsidian

Plakatstenen til titlen Obsidian, sort Obsidian er mørk som natten og er et kraftfuldt redskab for dem, der søger beskyttelse, jordforbindelse, dyb healing og rive stoffet af falskhed for at finde sandheden.

Regnbueobsidian

Med sine strålende farver, der danser under overfladen, er regnbueobsidian en drømmende, poetisk sten. Ligesom hvirvlende farver i olie bruges denne sten også til at grundfæste og centrere bæreren. Den bruges også til at holde rodchakraet i skak.

Snefnug obsidian

Et virvar af vidundere kommer med snefnug-obsidianstenen, hvor dansende mønstre af hvidt svæver under den mørke overflade. Dette er en sten, der er kendt for sin evne til at hjælpe dig med at flytte mønstre og kommer med alle mulige beroligende vibrationer til at berolige spændte nerver.

Mahogni-obsidian

Den rige farvepalet, der bølger gennem mahogni-obsidian, er kendt for sine voldsomme beskyttende kræfter. For alle, der har et sårbart øjeblik, sikrer Mahogany Obsidian, at ethvert angreb bliver afværget.

Guld Obsidian

Gold Obsidian's glimmer er slående. Guld obsidian, også kendt som troldmandsstenen, hjælper med at aktivere dit tredje øje og oplyser negativitet, så du kan tage et spring til et højere liv.


De helbredende egenskaber ved obsidian

Obsidian er rig på helbredende egenskaber, og der er en grund til, at den blev betragtet som meget mere værdifuld end guld. Denne sten handler om at stimulere vækst, holde dig beskyttet og skabe forbindelse til rodchakraet - AKA selve kernen i hvordan vi føler os trygge i denne verden. Obsidian stopper ikke bare med at holde dit sind tunet, den arbejder også for at holde din fysiske og åndelige krop helt på linje.


Fysiske helbredende egenskaber

Holder kredsløbet i gang

Hjælper med fordøjelsesproblemer

Fremmer dyb vævshelbredelse

 

Som en meget beskyttende sten er Obsidian altid klar til at holde hele din krop klar til at være i gang. Obsidian kan også være yderst nyttig for dem, der lider af fordøjelsesproblemer, og er fantastisk for dem med galdeblæreproblemer.