BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Angelit

Angelit er en lille blå humørbombe af en krystal. Angelite er en forholdsvis ny krystal, der første gang blev opdaget i 1987 i Brasilien.

Selvom mange Angelite for mange er et nyt bekendtskab, så er det bestemt et godt bekendtskab. Stenen har en helt unik smuk blå farve, og siges det, at Angelit kan bringe dig i kontakt med skytsengle, og det er forbindelse til engle, der har givet krystallens den fine navn. 

1
40,00 DKK
Angelit
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
1 produkter
Nulstil filter

ANGELIT og den egenskaber

Selvom mange kalder det en Angelite krystal, så er stenen teknisk set et mineral. Angelit kaldes også englesten, og det er meget passende for stenen har en engleblid energi, der kalder på ømhed, hengivenhed og omsorg. Det siges, at angelit er god til at skabe kntakt med spirituelle væsner, og hvis du vil i kontakt med din skytsengel, så er angelit en god kommunikativ brobygger. 

Mange mener således, at angelit kan hjælpe os med at forbinde os med det guddommelige. Stenes siges at have en stærk forbindelse med flere chakraer, specielt hals-chakraet, det tredje øje og krone-chakraet. Som følge heraf mener nogle, at den kan hjælpe med kommunikation på flere måder, herunder at modtage vejledning fra universet, vende sig indad for at høre dine dybeste ønsker eller nå ud til dem omkring dig for at fremme bedre relationer.

Angelit har også gode helbredende egenskaber og kan hjælpe os med reducere negative følelser og tankemønstre. Angelit er forbundet med stjernetegnet Vandmanden

Angelittens farve

Angelit findes primært i én farve, og det er blå. Den blå angelit kan dog komme i en række forskellige nuancer fra lyseblå himmelfarve til en klar gletcher-blå nuance og nærmest violet.  rke uigennemsigtige, typisk efter at være blevet slebet og poleret. Den overordnede naturlige glans er typisk perlemorsagtig, men den kan også få en fin glans ved polering. Men angelit-stenen kan faktisk også findes i andre  farver. Ud over violet findes der hvide, lyserøde, grå og brune Angelitkrystaller. Disse andre nuancer skyldes dog urenheder, og det er disse urenheder, der ændrer stenes naturlige blå farve.