Brug rabatkoden GAVE og få en gratis rensende BJERGKRYSTAL
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis rensende BJERGKRYSTAL
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Duftpinde

Skab en dejlig duft i dit hjem med duftpinde

Duftpinde er en fremragende løsning for at opnå en behagelig aroma i hjemmet uden at skulle tænde for stearinlys, bruge diffusere eller andre duftgivende produkter. Duftpinde har vundet stor popularitet, da de ikke blot forbedrer atmosfæren i hjemmet, men også fungerer som dekorative elementer. De spreder en konstant og vedvarende duft, helt uden at du behøver at foretage dig noget.

Mange foretrækker at bruge duftpinde i badeværelset, stuen eller soveværelset. De er også et ideelt valg som gaveidé

 

 

2
169,00 DKK
Duftpinde
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
2 produkter
Nulstil filter

Hvad er duftpinde egentlig?

Duftpinde består af en blanding af æteriske olier i en flaske, der kommer med et låg. Sammen med flasken følger der pinde, som man placerer i olien for at sprede duften. Disse pinde afgiver en diskret duft konstant, således at dit hjem altid dufter skønt.

Æteriske olier i duftpinde tilbyder også diverse fordele. For eksempel har lavendel en beroligende og stressreducerende effekt, mens citrus kan virke opkvikkende. Citrusdufte er især populære i køkkenet eller badeværelset for at skabe en frisk atmosfære. I modsætning hertil er lavendel velegnet til stuen eller soveværelset på grund af dens afstressende egenskaber.

 

Sådan anvender du duftpinde

For at frigøre duften, fjerner du låget eller proppen på flasken. Afhængigt af mærket medfølger et bestemt antal pinde. Du indsætter disse pinde i flasken, og antallet af pinde bestemmer duftens intensitet. Færre pinde resulterer i en mildere duft, mens flere pinde giver en kraftigere aroma.

 

Hvor længe virker duftpinde?

Levetiden for duftpinde varierer mellem forskellige mærker, men typisk varer de fra cirka 3 til 5 måneder. Rituals, for eksempel, har udviklet mini-versioner af deres duftpinde, som holder i 4-5 uger.