BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Månesten

Månesten er en af de mest populære krystaller i Danmark. Stenen stammer ikke fra månen, som navnet ellers kunne antyde, men de smukke strukturer og mønstre i stenen leder tankerne hen på månens overflade set på en smuk nattehimmel.

 

3
30,00 DKK
Månesten
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
3 produkter
Nulstil filter

Månesten har en udpræget feminine energi og er særlig virksom omkring fuldmåne. Et tumlepoleret stykke månesten ligner en stor måne på nattehimlen. Krystallens farve og lys varierer men du kan kende månesten på dens bløde og mælkeagtige udseende. Stenen har nemlig et nærmest flydende udtryk.

Månestenen stammer typisk fra Indien eller Sri Lanka, og stenen er en populær smykkesten.

Hvad er en månesten?

Månesten er en feltspat, der er  et mineral der findes i jordskorpen. Månestens næsten magisk lysende glød kaldes adularescent-effektenen og er et optisk fænomen forårsaget af stenens unikke sammensætning. Det siges, at månestenen trækker sin energi fra månen og den blide feminine energi, du måske kan mærke, giver velvære og styrker din intuition.

Månestenens egenskaber

Farver: Opalescent, mælkehvid med varianter af blå, grå, pink eller grøn, og sort månesten findes også.

Chakra: Soma, tredje øje, solar plexus

Planet: Planet: Månen

Stjernetegn: Krebsen, Vægten og Skorpionen

Oprindelse: Sri Lanka og Indien

Månestenen styrker din intuition g kan derfor hjælpe dig se klarere og træffe gode beslutninger. Stenen aktiverer også dine kreative og intuitive kræfter og hjælper dig med at komme i harmoni med dine sande følelser. Den kan hjælpe med at balancere dine følelser og skabe indre ro.