BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE

Larimar

Nogle du kan se havet i blå larimar sten, og der er noget om snakken!

Larimar er en af de mest sjældne krystaller på jorden. Ægte larimar findes nemlig kun ét eneste sted i verden, og det er i ganske særlig mine i Barahonas bjerget i Den Dominikanske Republik. Stenen er en variant af silikatmineralet pectolit med en farve, der kan variere fra hvidlig blå til grønblå eller endog dybblå. 

 

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
3 produkter
Nulstil filter

Larimar er en blanding af ild og vand

Det siges, at larimar har en forbindelse til det tabte rige Atlantis, og du behøver da heller ikke at kigge længe på denne magiske sten, før du kan se både havet og himlen i stenen.

Larimar er en vandsten - den har den ebbende energi af lys og afgiver en følelse af en dyb og rensende ro. Selvom larimar har en forbindelse til havet, så er larimar faktisk født af varme og ild. Stenen kommer nemlig fra de mange vulkanskudbrud, der har ramt Den Dominikanske Republik gennem tiderne.

Forbindelse mellem ild og vand giver en balancerende energi, hvilket betyder, at Larimar kan gøre selv de mest hidsige propper rolige samt give indre styrke og mod til dem, der virkelig har brug for det.

 

Historien om larimar

Larimar blev oprindeligt opdaget af spanieren Miguel Mendez i 1975 og fik først navnet Travelina, men sidenhen blev stenen omdøbt til larimar. Navnet er en lille hyldest til Mendez, for navnet er nemlig en sammentrækning hans datter, der hed Larissa og det spanske ord for havet, mar, der gav den blå sten sit vidunderlige navn.

Man troede først, at Larimar kom fra havet, men den kommer fra dybet af Barahonas bjerget i Den Dominikanske Republik. Larimar går også under navnene blå pektolit, delfinsten, atlanterhavssten og Setfilias-sten. 

Larimar kan modvirke stress

Det siges, at denne blå sten har fantastiske beroligende egenskaber, der kan hjælpe dig med at modvirke stress og lindre og helbrede tunge og svære følelser. Man siger, at larimar kan hjælpe dig til at blive bedre til at kommunikere og styrke din indre visdom.