BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE

Girasole kvarts

Girasole kvarts er en kraftfuld sten for alle, der er på en spirituel rejse. Stenen er især populær blandt healere, da den har en blid energi, der renser både sind og dine omgivelser for negativitet or dårligdomme. Girasole kvarts har en særlig forbundethed med Tyren og Vægten.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
1 produkter
Nulstil filter

Girasole kvarts kan hjælpe os med at blive klogere på vores egne følelser, og stenen kan gøre det lettere for dig at være tro mod dig selv. Girasole har, ligesom andre former for kvarts, en utrolig beroligende virkning, da den kan fjerne negativitet fra dine omgivelserne. Den kan også hjælpe dig med at sætte ord på dine følelser og derigennem kan girasole hjælpe med at bringe mere glæde og afklarethed ind i dit liv.

Hvad er forskellen mellem girasole og bjergkrystal?

Girasolkvarts ligner ved første øjekast bjergkrystal, men den er lidt mere mat i farven og har en noget blødere energi. Ligesom bjergkrystal, kan girasole også bruges til at rense andre krystaller. Girasole kvarts er en variant af rosenkvarts og har samme lyserøde skær over sig, men den er dog lidt mere gennemsigtig end rosenkvarts.