Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Rubelite turmalin

Rubellite turmalin, også kendt som rød turmalin, er en krystal med en stærk og vital energi, og så er den fuld af lidenskab for kærlighed og liv. Rubelit har en smuk kombination af levende lyserød og rubinrød farveenergi, der skaber et vibrationsmønster som resonerer med hjertechakraet.

 

2
35,00 DKK
Rubelite turmalin
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
2 produkter
Nulstil filter

Rubellit stimulerer ikke kun hjertechakraet, men også rodchakraet. Dens jordnærende indflydelse øger livsglæden og den livlige interaktion med andre. Den hjælper os med at genoplive lidenskab og glæde i seksualitet.

Rubellite styrker vores evne til at forstå kærlighed og hjælper os til at finde gode måder at få spredt jkærligheden ud til verden. Rubelit turmalin fremmer desuden vores kreativitet og hjælper os til at være mere livlige og harmoniske. Rubellite kan således bruges til at harmonisere de feminine energier i begge køn og giver styrke til kvinder med særlige følelsesmæssige udfordringer.

I hjemmet eller på kontoret er Rubellite turmalin den store neutralisator, da den hjælper med at neutralisere de skadelige virkninger fra mikrobølger, computere og anden elektronik.

Turmalin er en shamanistisk sten, der giver beskyttelse under rituelt arbejde.