Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Azurit

Krystallen azurit er meget populær takket være den fantastiske naturlige blå farve, der er blevet skabt gennem årtusinders samspil mellem mineralerne kobber, hydrogen, karbonat og ilt. Azurit har dybe kontrasterende blå nuancer, som stammer fra dens sammensmeltning med malakit, et nært beslægtet mineral, der har en nærmest identisk kemisk sammensætning. 

1
65,00 DKK
Azurit
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
1 produkter
Nulstil filter

Azurit og krystalhealing

I krystalhealing er azurit en elsket perle. Stenen siges at øge din kreativitet og indre visdom, men især fordi den renser og aktiverer det tredje øjenchakra. Hvis  du ønsker at kanalisere azurittens egenskaber, skal du placere den på dit kontor eller i din stue.Den stimulerer kreativiteten og øger intuitionen, så en azuritsten kan være en fremragende hjælp til studierne eller på jobbet.

Azurit er god til meditation

Mange bruger den smukke azurit til meditation, for stenen åbner dit tredje øje op og giver en dyb og beroligende indre stemning. Begynd at trække vejret rytmisk, mens du er opmærksom på at indånde positivitet og udånde eventuelle negative tankemønstre, der holder dig tilbage.

Azurit betydning

Hvis du har problemer med kommunikation, er kombinationen af Azurit og Malakit fremragende til at balancere hjerte- og hals-chakraerne. For at kanalisere Azuritens healiende kræfter, skal du først skabe ro omkring dig. Ligg dig i en behagelig stilling, placer stenen på halsen eller toppen af hovedet og lad dens kraftfulde healende energi berolige dig. Efter en healingssession vil du mærke en styrkende følelse af, at dine energicentre er gennemsyret af spirituel visdom.