Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Solsten

Solsten er en feltspat krystal, der indeholder spor af hæmatit. Stenen findes i forskellige varme nuancer af orange, guld, rød og brun og til tider også med et svagt et gennemsigtigt udseende.

Solsten er krystal, der ofte forbindes med lykke, overflod og glæde.

1
40,00 DKK
Solsten
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
1 produkter
Nulstil filter

Solsten kaldes også for lykkens sten, og den blev første gang opdaget i Norge og var meget populær blandt vikinger takket være dens smukke varme orange farver, der nærmest indfanger solens stråler. Det siges faktisk, at vikingerne havde stenen med på deres togter og brugte solstenen som en slags kompas.

Solstenens egenskaber

Solstene har fået sit navn fra solen, fordi stenen tilsyneladende kan udnytte solens kraft. Den kan give lys, hvor der er mørke, bringe varme, hvor der er kulde og give livsglæde, når tingene bliver svære. Solsten forbindes med lykke, overflod og glæde og er en populær sten, der udvindes over det meste af verden. Øger din følelse af selvhjulpenhed. Stene kan fjerne negativ energi og hjælpe dig til at stå på egne ben. Solstenen er simpelthen en øjeblikkelig humørforbedrer. Solstenen skinner sit lys og gør livet lidt lettere.

Det siges, at solsten har en særlig gunstig indvirkning på stjernetegnene Vægten og Løven

Hvad er solstenen god til?

Solstenen er god til at lysne stemninger og bringe følelsesmæssig og åndelig varme. Følelsesmæssigt bringer den optimisme og øger selvværdet. Spirituelt forbinder den sig med sakralchakraet. Solstenen kan bruges til mange ting. Det er en utrolig givende sten, der virker på tværs af både den fysiske og den åndelige verden. Den kan bruges til at give dig styrke, lys og kraft på mørkere dage. Den kan også bruges til at rydde blokeringer fra sakralchakraet. 

Hvilken farve er solsten?

Som navnet antyder, er Solsten strålende med gyldne farver. Den findes i farver, der spænder fra orange til guld, gul, rød og brun.

Hvor kommer Solsten fra?

Solsten kommer fra alle hjørner af kloden. Du finder fx solsten i Norge, Grækenland, Rusland, USA, Canada og Indien.

Hvordan dannes solsten?

Solsten dannes under det vilde tryk og de høje temperaturer, der opstår i forbindelse med et vulkanudbrud. Når lavaen revner eller bryder efter lang tid, frigøres solstenen, som derefter kan udvindes. Solsten er med andre en natursten skabt af vulkansk lava.