Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt
Billigst på PriceRunner
Angel Healing Green Tree røgelse 15 gram
Angel Healing Green Tree røgelse 15 gram>

Angel Healing Green Tree røgelse

DKK 35,00
  • Røgelse i bedste kvalitet!
  • Håndrullet røgelsespinde fra Indien
  • Skøn duft
  • 45 minutters brændetid
Varen er udsolgt

Send os en mail, så skaffer vi varen hjem til dig

Levering med GLS
12 håndrullede røgelsespinde i absolut fineste kvalitet.
Røgelse er intens og holder længe. Angel Healing er en populær røgelse, der giver dig gode de energier, du har brug for til at heale og afværge dine negative impulser. Denne aroma er meget støttende under terapeutiske og helbredende sessioner. En lækker røgelse, der hjælper med at heale gamle sår og genoprette din aura.
Pakken indeholder 15 gram røgelse, svarende til cirka 12 røgelsespinde, der er produceret iIndien for firmaet Green Tree Candle Company. Green Tree har base i Holland, men producerer deres røgelse lokalt i Indien. Selskabet bruger udelukkende naturlige ingredienser og altid i den bedst mulige kvalitet. Derfor er Green Tree røgelse også lidt dyrere end de fleste andre producenter af røgelsespinde.
Green Tree røgelse er skabt fra gamle indiske opskrifter og består af en unik blanding af urter, naturgummi, resin, træ og æteriske olier.

Hvor længe brænder Green Tree røgelsespinde?

Disse røgelsespinde er i bedste kvalitet, og du får derfor mere brændtid og mere intens duft end fra andre billigere mærker. En røgelsespind fra Green Tree brænder op til 45 minutter.

Vi anbefaler ikke, at du slukker røgelspinden og tænder igen senere. Når den først er tændt bør du lade den brænde færdig.

Andre købte også

Populære produkter