BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE
Kærlighed på krystal.dk

Oplev kærligheden med disse 10 krystaller

8 minutter
8 minutter

Kærlighedens veje er uransagelige, men vidste du, at nogle krystaller eftersigende har en yderst positiv indvirkning på dit kærlighedsliv?

I dette blogindlæg gennemgår vi de 10 vigtigste kærligheds-krystaller og kigger på, hvordan de hver især kan hjælpe dig til et godt og sundt kærlighedsliv. Nogle krystaller er kærlighedsmagneter, der kan trække den eneste ene i din retning. Andre krystaller kan få kærligheden mellem jer til at blomstre og endelig er der dem, der kan tænde lidenskaben og sætte ild i lagnerne hjemme i soveværelset.

Læs videre og se, hvilke 10 krystaller, der er gode at have nær sit hjerte, når der skal amoriner i luften.

1. rosakvarts er den ultimative kærlighedssten

 Udover at være smuk, så er rosenkvarts - også kaldet rosakvarts - en af de mest kraftfulde krystaller. Stenen har en rosa glød, og den har, ifølge mange, en helt særlig evne til at opbygge tillid, tolerance og ægte kærlighed både til andre og til dig selv. Rosakvarts hjælper dig med andre ord til at få mere kærlighed i dit liv og til at styrke den kærlighed, du allerede føler og oplever i dit liv. Stenen kan også hjælpe dig med at helbrede gamle smerter og åbne kærlighedssår, så du igen bliver fri og klar til at møde kærligheden på ny. Rosenkvarts er rig på feminin energi og empati, og den er naturligvis nært forbundet med vores hjertechakra.

Denne krystal tiltrækker ganske enkelt kærlige følelser både inde i dig selv og hos andre, og du går således aldrig galt i byen med en lille rosakvarts i lommen eller i håndtasken.

Her kan du læse meget mere om den fantastiske rosakvarts

Rosakvarts er kærlighedens krystal - krystal.dk

2.  Ametyst giver kærligheden balance

Det siges, at ametyst er ædruelighedens krystal, og mange mener således, at ametysten hjælper dig til at finde indre ro og se tingene i et klart rent lys. Og nogle gange er det lige det, der skal til for at kærligheden kan finde bo i os. Mange mennesker ser ikke, at kærligheden er lige for næsen af os, og vi undlader derfor at handle på den - måske i jagten på noget bedre, der måske slet ikke findes. Ametyst kan hjælpe os med at få balance og derigennem gøre os i stand til at åbne op for de rigtige sande følelser.

Netop ro, balance og indre ro er vigtige ingredienser i et godt kærlighedsliv. Er du typen der lider af jalousi eller uhensigtsmæssige voldsomme følelsesudbrud, da kan ametysten muligvis hjælpe dig. Stenen yder beskyttelse og kan dulme psykisk stress og følelsesmæssig smerte og derfor kan den blive en (hjørne)sten i et godt, trygt g blomstrende kærlighedsliv.

Her kan du læse meget mere om den fantastiske ametyst

3. Aventurin giver held i kærlighed (og meget andet...)

Den grønne aventurin krystal er en såkaldt overflodssten, fordi den eftersigende giver ejermanden held. Med aventurin får du held i kærlighed og held i pengesager, og kærlighed kan som bekendt være en dyr affære. Krystallen er kendt for at give positive energier og bidrage med optimisme, glæde  og gåpåmod. Der er med andre ord en risiko for, at du bliver glad i låget og sprudler af livsglæde, når du har aventurin i dit energifelt. Den slags giver som regel pote på dates, og ifølge mange bøger om krystaller, så kan en enkelt aventurin i soveværelset løsne gevaldigt op for hæmningerne og sætte lidenskaberne fri.

God fornøjelse!

Her kan du læse meget mere om den fantastiske aventurin

4. Lapis Lazuli hjælper dig til at tale kærlighedens sprog

Der er ingen tvivl om, at Lapis Lazuli er en af de smukkeste krystaller, der er skabt af moder jord. Denne kongeblå krystal kan gøre dig til dronning eller konge i dit eget kærlighedsliv. Lapis lazuli er kendt for at styrke kommunikationen mellem mennesker takket være dens beroligende egenskaber. Stenen er desuden en visdomssten, der kan forbedre din dømmekraft og give dig overskuddet til at elske dig selv for den du er. Lapis lazuli styrker selvkærligheden, harmonien og din evne til at kommunikere på et dybere plan med dem, du holder af.

Her kan du læse meget mere om den fantastiske lapiz lazuli

Lapis lazuli styrker kærlighedens sprog - krystal.dk

5. Rød agat - Du må elske dig selv, før du kan elske andre

Agat kommer i mange forskellige farver, og den lyserøde agat siges at have en god indflydelse på kærligheden mellem forældre og børn. Den røde agat derimod hjælper dig dig til at elske dig selv. Egypterne mente stenen havde guddommelige vibrationer og i den kristne tro bar biskopperne agat, da det ville give guds bevågenhed og dermed evig kærlighed. I dag er der mange, der mener, at agat har en evne til at give ro i sjælen og balance i sindet og derigennem får egenkærligheden gode vilkår - og kærlighed til dig selv er selve forudsætningen for, at du bliver i stand til at føle og opleve kærlighed for andre mennesker.

Her kan du læse meget mere om den fantastiske agat

6. Lyserød turmalin er naturens afrodisiakum

Den lyserøde turmalin krystal rengører dit hjertechakra og tiltrækker kærligheden. Turmalinen kan hele gamle sår og mange mener, at stenen kan lindre sørgmodighed og depressioner gennem en intens medfølende energi. Den lyserøde turmalin er en kærligheds- og overflodssten, fordi det siges, at stenen er i stand til at åbne lukkede hjerter og fylde luften med amoriner.

Her kan du læse meget mere om den fantastiske turmalin

7. Malakit er kærlighedens magnet

Den smukke malakit krystal er den ultimative transformationssten. Malakit kan både hjælpe med at overkomme kærestesorger og åbne dit hjerte for nye romantiske forbindelser. Stenen siges at være en brobygger mellem dit hjerte- og dit rodchakra, så den ægte sunde kærlighed får bedre muligheder for at udfolde sig. Derudover beskytter stenen og mange mener, at en malakit i lommen er et godt fundament for selvudvikling.

Her kan du læse meget mere om den fantastiske malakit

8. Citrin giver kærligheden lykkelige rammer

Mangler du ro og overblik, så kan citrin hjælpe dig med at finde troen på dig selv og balance i dit kærlighedsliv. Citrin er en såkaldt overflodssten, der kan give dig mere af alt det gode. Det siges, at citrin kan give vinger og masser af selvtillid, hvilket altid er et godt udgangspunkt, hvis du er på udkig efter en kærlighedspartner. Stenen er garant for lethed, lykke og funklende glæde og er derfor rigtig god at have i sit hjem.
Her kan du læse meget mere om den fantastiske citrin

9. Obsidian beskytter dit hjerte

Den smukke sorte obsidian krystal er kendt som en beskytter sten, der passer på dig, og hjælper dig til at føle dig værdig til at modtage kærlighed. Obsdian bruges til at helbrede traumer, så du kan give slip på negative energier, der kan være en hindring for din evne til at føle og give kærlighed. Med obsidian bliver du groundet og tryg og klar til at møde kærligheden igen. 

Her kan du læse meget mere om den fantastiske obsidian

10. Sæt ild i lagnerne med karneol

Denne krystal siges at stimulere kreativiten og sexualdriften og derfor vælger mange at bringe karneol ind i soveværelset. Karneol har gennem historien været brugt som lykkeamulet, og hvem vil ikke gerne opleve lykke i forholdet? Karneol har en forbindelse til kroppen og stimulerer hormonbalancen og lidenskaben, men den kan også give mod og udholdenhed, hvilket kan hjælpe dig til mange gode oplevelser.

Her kan du læse meget mere om den fantastiske karneol

Karneol booster dit sexliv - krystal.dk