Brug rabatkoden GAVE og få en gratis rensende BJERGKRYSTAL
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis rensende BJERGKRYSTAL
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt
Sådan skifter du pære på din saltlampe

Skift pære i din saltlampe - ganske nemt!

2 minutter
2 minutter

At skifte pære i en saltlampe er enkelt og essentielt for at bevare dens unikke skønhed og beroligende effekt. Her er en lille hurtig guide til, hvordan du nemt kan udskifte pæren i din saltlampe, mens du tager hensyn til dens sarte natur.

Trin-for-trin guide til udskiftning af pære i en saltlampe

Følg nedenstående nemme trin-for-trin guide, og du har lynhurtigt skiftet pære på din saltlampe. 

💡 Sluk for saltlampen

Før du begynder, skal du sikre, at saltlampen er afbrudt fra strømmen for at forebygge uheld. Placér lampen på en blød overflade som en klud for at undgå ridser i borde/gulve og naturligvis selve saltlampen.

💡 Udskiftning

Fjern den gamle pære: Fjern forsigtigt pæren og holderen fra lampens base. Vær opmærksom på ikke at skade dem. Du klemmer forsigtigt spænderne "ind til kroppen" af pæren og fatningen. Fasthold spænderne meget kontrolleret, da de ikke bare må pludseligt slippes.

💡 Bortskaf den gamle pære

Skru den gamle pære ud, og sørg for korrekt bortskaffelse på genbrugsstationen eller i de rette beholdere i nabolaget.

💡 Rengøring

Benyt lejligheden til lige at støve familieklenodiet af med en tør klud. Rengør området omkring fatningen, foden og selve lampen. Undgå brug af vand, da saltlamper ikke kan lide fugt.

💡 Isætning af ny pære

Placér den nye pære: Skru den nye lyskilde ind i holderen på samme måde som du tog den gamle ud. Vær sikker på at du ikke kommer til at slippe spænderne før pære og fatning er helt oppe i saltlampen. Sørg for, at pæren og holderen er korrekt monteret i lampens base.

💡 Afslutning

Test lampen mens den stadig ligger på kluden. Tilslut lampen og tænd for den for at sikre, at den nye pære fungerer korrekt.

Ved at følge disse trin kan du nemt udskifte pæren i din saltlampe og fortsætte med at nyde dens unikke lys.

Skift pære i din saltlampe - ganske nemt!

Tips og råd

En saltlampoe kræver ikke så meget pleje, men det er dog alligevel en god idé lige at følge de mest basale tips og tricks for at du kan få det fulde udbytte. Når du skifter pære i din saltlampe, skal du kort og godt blot være lidt forsigtig.

🔥 Valg af pære: Vælg en pære, der passer til din saltlampe. En 15w lyskilde er ofte tilstrækkelig, men du kan være nødt til at anskaffe dig en ekstra kraftig pære, hvis du har en grå saltlampe.

🔥 Håndter din saltlampe forsigtigt for at forhindre skader. Både saltlamper og glødepærer er skrøbelige af natur.

🔥 Hold din saltlampe ren for at undgå støvophobning.

Ved at følge disse enkle trin og råd kan du sikre, at din saltlampe forbliver en smuk og beroligende del af dit hjem.