Brug rabatkoden GAVE og få en gratis rensende BJERGKRYSTAL
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis rensende BJERGKRYSTAL
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Hvilke krystaller passer til mit stjernetegn

Krystaller tilbyder en unik måde at forbinde med astrologiens verden og kan berige dit liv med deres skønhed og energi. Uanset om du er en astrologi-entusiast eller bare nysgerrig, er det værd at udforske denne fascinerende kombination af krystaller og stjernetegn.

Vædderen (21. marts - 19. april): Rød Jaspis

Vædderen er kendt for sin energi og lederskab. Rød Jaspis, med sin jordforbindende og styrkende energi, er perfekt til at balancere Vædderens iboende ild.

Se vores krystalsæt til vædderen

Tyren (20. april - 20. maj): Rosenkvarts

Til det jordnære og sensuelle tegn, Tyren, er Rosenkvarts helt perfekt. Denne krystal fremmer kærlighed og harmoni og er derfor rigtig god til at blødgøre Tyrens til tider yderst stædige væsen.

Se vores krystalsæt til tyren

Tvillingen (21. maj - 20. juni): Agat

Tvillingens alsidige og kommunikative natur resoneres godt med Agat. Denne krystal hjælper med at stabilisere Tvillingens ofte skiftende tanker og følelser og give en indre ro..

Se vores krystalsæt til tvillingen

Krebsen (21. juni - 22. juli): Månesten

Krebsen bærer sine følelser udenpå tøjet og har en udpræget stærk intuition. Derfor vil mange krebse oplevet en stor glæde ved Månesten. Denne krystal fremmer nemlig indre vækst og indre styrke.

Se vores krystalsæt til krebsen

Løven (23. juli - 22. august): Tigerøje

Løvens selvtillid og mod matches smukt med Tigerøjets beskyttende og jordforbindende egenskaber.

Se vores krystalsæt til løven

Jomfruen (23. august - 22. september): Amazonit

Amazonit er kendt for sin beroligende energi og er ideel for den noget analytiske og en smule bekymrede Jomfru. Denne krystal fremmer klarhed og balance, og det er lige netop, hvad Jomfruen har brug for.

Se vores krystalsæt til jomfruen

Vægten (23. september - 22. oktober): Lapis Lazuli

Vægten, der søger harmoni og balance, vil finde stor støtte i den blå krystal, Lapis Lazuli. Denne krystal fremmer ærlighed og hjælper med at opnå indre fred.

Se vores krystalsæt til vægten

Skorpionen (23. oktober - 21. november): Obsidian

Skorpionens intense og lidenskabelige natur kan balanceres med Obsidians beskyttende energi. Denne krystal hjælper med at frigøre undertrykte følelser og harmonisere og stabilisere Skorpionens indre vulkan.

Se vores krystalsæt til skorpionen

Skytten (22. november - 21. december): Sodalit

Skyttens optimistiske og eventyrlystne natur går rigtig godt i spænd med Sodalit. Denne krystal fremmer selvaccept og tillid.

Se vores krystalsæt til skytten

Stenbukken (22. december - 19. januar): Onyx

Til den ambitiøse og målrettede Stenbuk er Onyx helt ideel. Denne krystal giver jordforbindelse og styrker Stenbukkens udprægede beslutsomhed.

Se vores krystalsæt til stenbukken

Vandmanden (20. januar - 18. februar): Akvamarin

Vandmandens innovative og humanitære ånd matcher godt med Akvamarinens beroligende energi. Denne krystal fremmer tolerance og støtter åndelig vækst.

Se vores krystalsæt til vandmanden

Fisken (19. februar - 20. marts): Ametyst

Fiskens kreative og intuitive natur er i harmoni med Ametystens spirituelle og rensende egenskaber. Denne krystal fremmer ro og indsigt.

Se vores krystalsæt til fisken