BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt
Billigst på PriceRunner
PERFEKT TIL SMÅ RUM
Mini saltlampe til stikkontakt
Denne saltlampe til stikkontakter er perfekt til børneværelset
Mini Himalaya saltlampe til stikkontakter gør det nemt at opnå et bedre indeklima
Mini saltlampe til stikkontakt>
Denne saltlampe til stikkontakter er perfekt til børneværelset>
Mini Himalaya saltlampe til stikkontakter gør det nemt at opnå et bedre indeklima >

Mini saltlampe til stikkontakt

DKK 90,00
  • Natlampe i saltsten
  • Perfekt til børneværelset
  • Renser luften og beroliger
  • 100% hyggebelysning!
Varen er udsolgt

Send os en mail, så skaffer vi varen hjem til dig

Levering med GLS

Mini saltlampe til stikkontakt

Gør ethvert rum til et opholdsrum med ro og harmoni med vores kompakte saltlampe til stikkontakter. Denne smarte lille lampe er det perfekte valg for dig, der ønsker alle fordelene ved en Himalaya saltlampe i en mindre og mere mobil pakke.

Den handy størrelse gør det muligt at medbringe lampen overalt. Uanset om du er på kontoret, på hotellet eller bare flytter dig fra rum til rum i dit hjem, er denne saltlampe din tro følgesvend. Den lette vægt (kun 500 gram) og det nemme design gør det let at tage den smukke, naturlige glød fra Himalayasalt med dig, hvor end du går. Mini saltlampen er også perfekt til børneværelset, og kan nemt slukkes på stikkontakten.

På trods af sin mindre størrelse tilbyder denne saltlampe til stikkontakter de samme fordele som en traditionel saltlampe, herunder forbedring af luftkvaliteten og en beroligende, amberfarvet glød, der kan hjælpe med at reducere stress og øge velvære.

Og ikke nok med det, det er også en utrolig prisvenlig løsning! Nu kan du nyde de mange fordele ved en saltlampe uden at sprænge budgettet. Prøv evt. denne mini-saltlampe før du giver dig i kast med en større og dyrere model.

OBS: Vi anbefaler, at du kun benytter den til stikkontakter med vandrette "huller", da vægten ellers kan ødelægge stikkontakten ved længerevarende brug.

 

Andre købte også

Populære produkter