BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE
Billigst på PriceRunner
Få lagt dine tarotkort hos krystal.dk
Få lagt dine tarotkort i KRYSTAL butikken
Maggie Pugh tarot kortlæser - Krystal.dk
Få lagt dine tarotkort hos krystal.dk>
Få lagt dine tarotkort i KRYSTAL butikken>
Maggie Pugh tarot kortlæser - Krystal.dk>

Privat TAROT kortlæsning - torsdag 13. april

DKK 400,00
  • Privat session på 30 eller 60 minutter
  • Foregår i butikken på Østerbro
  • Ledige tider torsdag den 13. april
  • Erfaren canadisk medium og tarotkort læser - foregår på engelsk!
  • Tryg og god oplevelse!
Levering: 7 til 10 dage (fjernlager)
Varen er udsolgt

Send os en mail, så skaffer vi varen hjem til dig

En gang om måneden tilbyder vi privat tarotkort læsninger af en erfaren og yderst dygtig tarotkortlæser og medie, Maggie Puch, der også er synsk. Næste gang hun afholder seancer i København er torsdag den 13. april i tidsrummet 14.00 - 20.00.

Selve seancen foregår nede i vores butik på Østerbrogade 88 i København eller via Messenger, hvis du foretrækker dette.

En læsning tager enten 30 minutter eller 60 minutter. Når du har bestilt en tid, kontakter vi dig og finder en ledig tid, der passer ind i din - og Maggies - kalender. 

Bemærk at Maggie er fra Canada og at seancen foregår på engelsk

Om Maggie Puch og hendes tarotkort læsninger

Maggie Pugh er tarotlæser og et synsk medium, som har studeret og lagt tarotkort flere steder rundt omkring i verden gennem de seneste 6 år.. Hun bruger sine psykiske evner og mange års praksis med tarot- og orakelkort til at bringe dig budskaber direkte fra universet og guider dig herigennem til at finde dig selv og din  vej i livet. 

Under en læsning vil hun guide dig gennem alle spørgsmål eller vejledninger, som du har brug for. Under seancen vil hun fortrinsvis bruge de klassiske Rider

Waite tarotkort, men hvis du foretrækker andre kortsæt, så kan vi helt sikkert også finde ud af det.

Hvis du aldrig har fået en læsning før, skal du ikke stresse!

Læsninger er fantastiske til at guide dig fremad og give dig et kærligt puf i den rigtige retning, men husk at du altid selv har kontrollen over dit liv. Tarot er det perfekte værktøj til at få dig i kontakt med forskellige energier (såsom universet og kærligheden), men kortene vil aldrig tvinge dig til noget. De skal udelukkende bruges til udforskning af sjælens dybder og give dig en dybere forståelse af dig selv, dine energier og din livssituation.

Maggie bruger gerne flere forskellige orakel- eller tarotkort, hvis der er noget særligt der kommer op under læsningen som kræver et andet blik eller nogle andre kort!

Du kan få hjælp til at tilpasse dig til din egen energi såvel som energien fra kosmos. Eller måske har du brug for en kortlæsning, der kan vise dig tidligere liv for at afdække, hvem du var, hvem du kendte, og hvad du bærer med dig fra dine tidligere liv. Maggie kan også bruge et særligt krystal kortsæt, der kan hjælpe dig med at finde ud af præcis, hvilke krystaller du kan have brug for

Kom venligst til din læsning forberedt, åben og med hovedet fuld af de spørgsmål, du brænder efeter at finde svarene på.

Hvis du ikke har nogle store spørgsmål, der trænger sig på, så kan man altid starte med en generel energilæsning og se, hvilken magi der udfolder sig. 

Vel mødt!

Populære produkter