Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Blonde agat

Blonde Agat køler og beroliger. Denne smukke blålige sten kan opløse og fjerne mental stress og give lindring i en stresset hverdag.

Det siges endvidere, at Blondeagat styrker egoet og kan give dit selvværd og din selvrespekt et skub i den rigtige retning. Blondeagat er den ultimative sten til at have ved hånden, når du skal tale foran en større forsamling og føler dig nervøs eller bekymret. Den giver dig styrken til at stå fast i din egen værdi og tale klart og åbent med kraft, selvtillid og indflydelse. Folk vil møde dig med respekt, fordi du viser, hvem du er, og hvad du står for.

Chakra: hals, solar plexus

 

 

6
180,00 DKK
Blonde agat
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
6 produkter
Nulstil filter

Blonde agat giver tryghed og klarhed

Blondeagat kaldes også Blue Lace Agate, fordi denne krystal fra agat-familien har de mest fantastiske blå bånd, der løber gennem stenen.

Denne type agat har en vidunderlig metafysisk og healende energi, der siges at kunne aktivere hals-chakraet. Blonde agat har også nogle gode egenskaber i forhold til at forbedre din verbale kommunikation. Stenen giver desuden god mulighed for at bringe spirituelle oplevelser ind i din dagligdag.

Blonde agat er en meget støttende sten, der kan hjælpe dig til at acceptere dine egne følelser - også de svære følelser. Agaten kan således også hjælpe i situationer, hvor du føler dig ked af det eller stresset.  

Sådan bruger du blonde agat

Blondeagat kan bruges på flere forskellige måder. Du kan bære den som en smykkesten for at have dens energi tæt på dig i løbet af dagen. Du kan også bruge den til meditation ved at holde den i hånden eller placere den på din krop. Blondeagat er også velegnet som en energisten i dit hjem eller som en lommesten, som du kan have med dig overalt.

Placér stenen i stuen, soveværelset eller andre steder, hvor du har brug for en beroligende energi omkring dig. Stenen kan både hjælpe dig med at få en god nats søvn og lægge en dæmper på skænderier i hjemmet. 

Sådan ser en ægte Blondeagat ud

Blondeagat er en smuk og lyseblå sten med striber i sin struktur. Den tilhører stentypen Chalcedon, og dannes primært under kraftigt tryk og høje temperaturer på over 100 grader Celsius. Du kan primært finde denne sten i det sydvestlige Afrika. Hver blondeagat er unik i sin form og farve, da krystaller skabt af naturen har individuelle egenskaber.

 

Energien fra blondeagat

Blondeagat kan støtte dig på flere niveauer. På det mentale plan hjælper den med at opbygge din selvtillid og sikre, at du kan udtrykke dig klart og med styrke. På det følelsesmæssige plan lindrer den angst og stress, der kan opstå i sociale situationer. Blondeagat har også indflydelse på kroppen, da den kan hjælpe med at dæmpe feber samt fremme helingen af forbrændinger og mavesår.

 

Blondeagat og dens forbindelse til chakra og stjernetegn

Blondeagat er særligt forbundet med halschakraet. Dette chakra er placeret i halsområdet og er centrum for kommunikation og udtryk. Når halschakraet er i balance, er det lettere at udtrykke sig klart og ærligt.

Astrologisk set er blondeagat forbundet med stjernetegnet Fiskene. Hvis du er født under dette stjernetegn, kan blondeagat have en særlig betydning for dig og understøtte dit personlige udtryk.

 

Rensning af blondeagat

For at bevare blondeagats energi i balance er det vigtigt at rense den regelmæssigt. Blondeagat kan tåle vand, så du kan rense den ved at skylle den i rindende vand eller nedsænke den i saltvand eller havvand. Dette vil fjerne eventuel ophobet negativ energi og genoprette stenens naturlige strøm.