BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE
BRUG RABATKODEN GAVE OG FÅ ET GRATIS KRYSTALHJERTE MED DIN ORDRE

Blonde agat

Blonde Agat køler og beroliger. Denne smukke blålige sten kan opløse og fjerne mental stress og give lindring til dit nervesystemet.

Det siges endvidere, at Blondeagat styrker egoet og kan give dit selvværd og din selvrespekt et skub i den rigtige retning. 

chakra: hals, solar plexus

 

 

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
3 produkter
Nulstil filter

Blonde agat giver tryghed og klarhed

Blondeagat kaldes også or Blue Lace Agate, fordi denne krystal fra agat-familien har de mest fantastiske blå bånd, der løber gennem stenen.

Denne type agat har en vidunderlig metafysisk og helbredende energi, der siges at kunne aktivere og helbrede hals-chakraet. Blonde agat har også nogle gode egenskaber i forhold til at forbedre din verbale kommunikation. Stenen giver desuden god mulighed for at bringe spirituelle oplevelser ind i din dagligdag.

Blonde agat er en meget støttende sten, der kan hjælpe dig til at acceptere dine egne følelser - også de svære følelser. Agaten kan således også hjælpe i situationer, hvor du føler dig ked af det eller stresset.  

Sådan bruger du Blonde Agat

Placér stenen i stuen, soveværelset eller andre steder, hvor du har brug for en beroligende energi omkring dig. Stenen kan både hjælpe dig med at få en god nats søvn og lægge en dæmper på skænderier i hjemmet.