Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Her er årets bedste krystal julegaver

Er du i tvivl om, hvad du skal give i julegave? Eller leder du bare efter, noget du selv virkelig godt kunne tænke dig, lå og ventede på dig under træet i år? Ja, så er du kommet til den rigtige side.

 

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
36 produkter
Nulstil filter

Hos Krystal.dk har vi samlet årets mest populære krystal julegaver, og vi er helt sikre på, at de nok skal vække begejstring. I oversigten finder du unikke, store og smukke krystaller som Celestit geoder, der koster mere end 1.000 kroner stykket, men der er også små søde (jule)hjerter i calcit, bjergkrystal eller jaspis, som kun koster 45 kroner.

Der er med andre ord julegaver til enhver smag og pengepung - og vi tør godt garantere dig, at de krystal produkter, du finder her, bliver et stensikkert julehit. Og hvis vi tager fejl, så bytter vi naturligvis - og det endda med et stort og energigivende smil.

Alle krystallerne på siden er naturens helt egne små kunstværker, og der er derfor ikke to krystaller, der er ens, og det er faktisk det, der er det smukkeste ved krystaller, ikke sandt?

Det betyder dog, at du skal være opmærksom på, at der kan være forskel på den krystal, du modtager, og den krystal, du ser på billedet. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at finde de smukkeste krystaller, og vi har virkelig gjort os umage, når vi vælger, hvilke krystaller der sendes ud til vores kunder.

Hvis du er i tvivl om noget - eller bare godt kan lide at kigge med fingrene - så er du altid velkommen til at besøge os i vores butik. Du finder KRYSTAL på Østerbrogade 88, 2100 København Ø

Vores åbningstider er:

Mandag: 12:00 - 17:30
Tirsdag: 12:00 - 17:30
Onsdag: 12:00 - 17:30
Torsdag: 12:00 - 17:30
Fredag: 12:00 - 17:30
Lørdag 12:00 -14:00