Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Krystalkalender

En krystal julekalender er en særlig type julekalender, der kombinerer traditionen med at tælle ned til julen med spændingen og glæden ved at opdage og samle forskellige krystaller eller mineralprøver hver dag i december. Vi sælger forskellige krystal- og spirituelle julekalendere samt adventskalendere

3
599,00 DKK
8%
Krystalkalender
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
3 produkter
Nulstil filter

Vores krystal julekalender består af 24 unikke lommesten og med 24 små beskrivelser af de enkelte krystaller særlige egenskaber og oprindelse. Julekalenderen er i en helt særlig god kvalitet, og derudover er selve indmaden ikalenderen genanvendelig og dermed bæreygtig.

Krystal julekalendere er blevet populære blandt både børn og voksne, der er fascinerede af mineraler og krystaller. De tilbyder en sjov og interaktiv måde at udforske den naturlige verden og lære om forskellige typer krystaller. Det er starten på dit barns krystalsamling.

Krystal julekalenderen er et populært - og meget bedre - alternativ til de traditionelle chokoladejulekalendere. Her får du nemlig en unik og spændende kalender, der uden tvivl vil skabe langvarg glæde og begejstring hos dit barn, og det kan være starten på en god og sund interesse.