Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Lauren Steven Design

Lauren Steven Design er et fransk smykkefirma, der har specialiseret sig i fremstillingen af armbånd med halvædelstene og flettet læder af enestående kvalitet. Farvesammensætningen følger de nyeste modetendenser, hvilket betyder, at du let finder et armbånd, der passer lige til dig og din måde at være på.

10
299,00 DKK
Lauren Steven Design
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
10 produkter
Nulstil filter

Lauren Steven armbånd er i en ekstraordinær høj kvalitet i både elastik og perler. Der bruges rustfrit stål eller sølv i armbåndene og kun læder af bedste kvalitet. Alle armbånd leveres i en lille fin gaveæske, som du det er en ganske fin gaveidé

Valg af materialer til Lauren Steven Armbånd

En ædelsten er et krystallinsk mineral, der kan skæres og poleres for at lave smykker og andre ornamenter. De gamle grækere skelnede mellem ædelsten og halvædelsten, som stadig bruges. Ædelstene var hårde, sjældne og værdifulde. De eneste "ædelstene" er diamant, rubin, safir og smaragd. Alle andre kvalitetssten kaldes "halvædelsten", selvom de måske ikke er mindre værdifulde eller smukke. I dag beskriver mineraloger og gemologer sten i tekniske termer, herunder deres kemiske sammensætning og krystalstruktur.

Kvalitetssikring

Alle armbånd fra Lauren Steven er personligt efterset og efterprøvet for at sikre, at kvaliteten er i top. Du kan med andre ord være sikker på, at de armbånd ikke bare er smukt at kigge på, men også noget du kan have glæde af i mange år.