Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Oedo-Koh Røgelse

Ekslusiv røgelse: OEDO-KOH fra Nippon Kodo

Traditionsrig røgelse der vækker mindelser fra det gamle Tokyo. Vælg mellem 6 helt unikke røgelsesoplevelser. Her er tale om røgelse fra den absolutte øverste hylde. Disse naturlige røgelsesdufte er specielt blandet for at fremkalde fortællinger fra Edo-perioden. Hver røgelse er farvet med traditionelle farver, og røgelsesholderen minder om den traditionelle brostensbelægning.

Oedo-Koh røgelsen er en helt ekstraordinær japansk røgelses-oplevelse. En enkel og tynd røgsøjle fra den duftende røgelsespind inviterer dig til med alle sanser at opleve den stilfulde og sofistiskerede verden, som det gamle Edo repræsenterer.

Navnet på røgelsesserien betår af tre dele:

Stavelsen ”O” som i denne forbindelse på japansk betyder ”stor”. Det er en stavelse, som man ofte anvender i forbindelse med Edo for netop at angive, at det er den store by, Edo, som man taler om. Allerede dengang var Edo med sine en million indbyggere blandt de største byer i verden. Den tredje stavelse er det japanske ord for røgelse, Koh.

 

6
249,00 DKK
Oedo-Koh Røgelse
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
6 produkter
Nulstil filter

Røgelsesserien OEDO-Koh er inspireret af Edo-perioden, som er det tidsrum i den japanske historie, derm strækker sig fra 1603 og indtil 1867. Perioden har sit navn fra hovedstaden Edo (det nuværende Tokyo), hvor shogunatet den 24. marts 1603 officielt blev etableret af Tokugawa Ieyasu. Edo-perioden var præget af økonomisk vækst, et godt uddannelsesniveau, en streng social orden, en isolationistisk udenrigspolitik, et stabilt befolkningstal, en 250 år lang periode med fred og velstand – samt en udbredt nydelse af kunst og kultur.

Kulturen i det gamle Edo var legende og stilfuld, født ud af en trang til at forene det elegante med det almindelige. Folk nød de fire årstider, værdssatte sociale sammenkomster med deres venner og naboer og levede generelt et liv fyldt med vitalitet. 

Denne røgelses-serie er skabt af røgelsesmestere hos Nippon Kodo, som netop har hjemme i Tokyo for at genkalde duftene og atmosfæren fra det gamle Edo.