Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis Titanium Aura Kvarts spids til 50 kr.-!
Køb for 499 DKK mere
og få fri fragt

Opal

Opalen er en unik og fængslende sten, der er kendt for sit spil af farver og den måde, den reflekterer lys på. Stenen dannes fra en opløsning af siliciumdioxid og vand. Når vandet fordamper, efterlades små siliciumdioxidkugler, der arrangeres i et tæt gitter. Dette gitter forårsager diffraktion af lys, hvilket resulterer i opalens karakteristiske farvespil. Opaler findes i forskellige regioner over hele verden, inklusiv Australien, Mexico og USA, hvor forskellige typer og farver af opal udvindes.

3
50,00 DKK
Opal
Dag-til-dag
4.6
Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
3 produkter
Nulstil filter

Historisk betydning

Opal har en rig og fascinerende historie. Den har været værdsat siden antikken for sin skønhed og mystik. I det gamle Rom blev opal betragtet som et symbol på renhed og håb. I middelalderen troede man, at opaenl kunne give usynlighed, og den blev ofte associeret med magi og healing. I forskellige kulturer har opal været brugt som både smykker og som en talisman for held og lykke.

 

Metafysiske egenskaber

I den metafysiske verden er opal kendt for sine stærke emotionelle og healende egenskaber. Den siges at forstærke og rense følelser, fremme frihed og uafhængighed samt opmuntre til original tænkning. Opal anses for at være en sten for håb, forstærkning af viljestyrke og selvtillid. Den menes også at være nyttig til at frigive hæmninger og til at fremme kreativitet og spontanitet.

Opal er ofte forbundet med kærlighed og lidenskab og siges at intensivere følelsesmæssige tilstande og frigive hæmninger. Den hjælper også med at fremme en følelse af ro og sikkerhed og siges at være nyttig i tider med forandring og transformation.